Referenssit

Karti Neilikka käyttää Procountor Soloa, ja on ulkoistanut osittain taloushallintonta 1.Accountingille.
Taloushallinnon osittainen ulkoistaminen 1.Accountingille on vapauttanut yrittäjä Johanna Uolan kädet leivontaan ja ruoanlaittoon. Arki sujuu helposti, kun kaikki palvelut tulevat samasta paikasta.
Raumalainen kukkakauppa Valla Fiini on luottanut 1.Accountingin palveluihin toimintansa alusta alkaen. Yli kymmenen vuotta jatkuneen yhteistyön perustana on molemminpuolinen luottamus ja hyvä henkilökemia.
Raumalainen kukkakauppa Valla Fiini on luottanut 1.Accountingin palveluihin toimintansa alusta alkaen. Yli kymmenen vuotta jatkuneen yhteistyön perustana on molemminpuolinen luottamus ja hyvä henkilökemia.
Yrittäjä Ville Vilja
1.Accountingin asiantuntijoilla on vahvaa osaamista toimia talouspuolen neuvonantajana yrittäjien kohtaamien uudenlaisten tilanteiden äärellä.
Rakennusliike Mannonen Oy:n toimitusjohtaja Joona Mannonen seisoo keltaisen talon ja mustan terassin edustalla. Vieressä roll-up, jossa teksti
Joustoa, osaamista ja henkilökohtaista palvelua etsinyt Rakennusliike Mannonen löysi vaatimuksensa täyttävän taloushallinnon kumppanin 1.Accountingista.
Kuvassa Lukkotalon toimitusjohtaja Heli Lindqvist esittelee yrityksen valikoimaan kuuluvia tuotteita. Hänen kätensä on oven pienoismallin kahvalla, taustalla näkyy erilaisia lukitusjärjestelmiä.
Porilainen LUKKOTALO on ollut 1.Accountingin asiakkaana jo 18 vuoden ajan, siis yhtä pitkään kuin tilitoimisto on ollut olemassa. Pitkän yhteistyön salaisuus on molemminpuolinen luottamus.
Urheilullisesti pukeutunut, vaaleahiuksinen nainen sekä kauluspaitaan pukeutunut vaaleahiuksinen mies poseeraavat tennishallin kentällä, tennismailat kädessään.
Yrityksen ja tilitoimiston välinen toimiva yhteistyö on kumppanuutta, jonka ytimessä on asiantunteva palvelu ja nopeat vastaukset yrityksen toimintaan perehtyneeltä yhteyshenkilöltä.
Punainen avoauto, jonka kyydissä oleva kusi nostanut kädet ilmaan. Auto on metsäisessä maisemassa, auringon valo siivilöityy puiden latvojen läpi.
Europcar-yrittäjä Harri Valpio pyörittää Porin ja Rauman toimipisteitä. Franchising-yrittäjänä Valpio on toiminut jo yli 20 vuoden ajan.