Referenssit

Kuvassa Lukkotalon toimitusjohtaja Heli Lindqvist esittelee yrityksen valikoimaan kuuluvia tuotteita. Hänen kätensä on oven pienoismallin kahvalla, taustalla näkyy erilaisia lukitusjärjestelmiä.
Porilainen LUKKOTALO on ollut 1.Accountingin asiakkaana jo 18 vuoden ajan, siis yhtä pitkään kuin tilitoimisto on ollut olemassa. Pitkän yhteistyön salaisuus on molemminpuolinen luottamus.
Urheilullisesti pukeutunut, vaaleahiuksinen nainen sekä kauluspaitaan pukeutunut vaaleahiuksinen mies poseeraavat tennishallin kentällä, tennismailat kädessään.
Yrityksen ja tilitoimiston välinen toimiva yhteistyö on kumppanuutta, jonka ytimessä on asiantunteva palvelu ja nopeat vastaukset yrityksen toimintaan perehtyneeltä yhteyshenkilöltä.
Punainen avoauto, jonka kyydissä oleva kusi nostanut kädet ilmaan. Auto on metsäisessä maisemassa, auringon valo siivilöityy puiden latvojen läpi.
Europcar-yrittäjä Harri Valpio pyörittää Porin ja Rauman toimipisteitä. Franchising-yrittäjänä Valpio on toiminut jo yli 20 vuoden ajan.