Ulkoistettu taloushallinto

Ulkoistettu taloushallinto tuo vapautta

Ulkoistettu taloushallinto vapauttaa aikasi ja voimavarasi olennaiseen. Räätälöimme aina palvelumme vastaamaan asiakkaamme senhetkisiä tarpeita. Onpa yrityksesi taipaleensa alkuvaiheessa tai kiihtyvällä kasvu-uralla, voit luottavaisin mielin antaa taloushallinnon meidän käsiimme.

Voit kääntyä oman yhteyshenkilösi puoleen asiassa kuin asiassa. Henkilökohtainen palvelu ja säännöllinen yhteydenpito takaavat laadukkaan yhteistyön. Keskity omaan ydinosaamiseesi ja sen kehittämiseen – me pidämme taloutesi pyörät pyörimässä!

Joustoa arkeen

Voit ulkoistaa taloushallinnon meille joko kokonaan tai osittain. Ulkoistamalla esimerkiksi myyntilaskutuksen saat tehokkuutta laskutukseen, varmistat nopean kierron ja saatavien hallinnan. Jos taloushallintoon liittyvät tarpeesi muuttuvat, me elämme muutoksessa mukana ja varmistamme taloustoimintojen jatkuvuuden.

Modernia taloushallintoa

Hyödynnämme taloushallinnon palveluissamme nykyaikaisia menetelmiä ja työkaluja. Digitaaliset ratkaisut mahdollistavat reaaliaikaisen näkyvyyden asiakkaidemme talouteen ja ajantasaisen tiedon ansiosta asiakkaidemme on mahdollista tehdä luotettavia päätöksiä yritystoiminnassaan. Ulkoistettu taloushallinto ja sen eri osa-alueet mahdollistavat asiakkaidemme kokonaisvaltaisen palvelun.

Maksuliikenteen hoito

Yrityksesi koosta ja laskumäärästä riippuen valitsemme sinulle parhaiten sopivat ratkaisut. Sähköinen ostolaskujen vastaanotto ja kierto tuovat vapauden ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvittaessa hoidamme puolestasi ostolaskujen käsittelyn, ostolaskujen maksatuksen ja hyväksyntäkierron sovitun mukaisesti. Toimitamme myös toimittaja-, tuote- ja avoimet ostolaskut sekä raportteja päivittäisiin tarpeisiin.

Yhteyshenkilöt

Asiakkaiden vaativatkin konsultoinnit ja verotusasiat ovat lähinnä sydäntäni. Hyvä asiakaspalvelu kaikessa tekemisessä on kaiken a ja o. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti eri liikuntamuotoja baletista golfiin.

Kirsiltä onnistuvat niin vaativat asiakkaiden konsultoinnit kuin taloushallinnon ulkoistuspalveluihin liittyvät ratkaisut. Myös järjestelmäosaaminen on Kirsin vahvuuksia. Vapaa-ajalla Kirsin saattaa bongata Isomäen tai Yyterin lenkkipoluilta.