Ura meillä

Henkilöstö on ykkönen

Meillä 1.Accountingilla henkilöstö on ehdoton ykkönen ja menee kaiken muun edelle. Me uskomme, että hyvinvointi synnyttää menestystä kaikille: yritykselle, asiakkaille ja työntekijöille. Kehitämme yhdessä 1.Accountingista alan parasta työpaikkaa, jossa ihmiset voivat kukoistaa ja ideat saavat loistaa. Haluamme panostaa osallistavaan kulttuuriin, jossa kaikki tulevat kuulluksi ja nähdyksi.

Meillä saat tehdä monipuolisia työtehtäviä – takaamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittää omaa osaamistasi. Toimistoissamme Porissa ja Raumalla työskentelee tällä hetkellä 30 taloushallinnon ammattilaista kirjanpidon, palkkahallinnon ja konsultoinnin parissa. Otamme avosylin vastaan myös kaikki uudet tiimin jäsenet. Olisitko sinä yksi heistä?

Meillä 1.Accountingilla henkilöstö on ehdoton ykkönen ja menee kaiken muun edelle.

Naisoletettu henkilö istumassa työpisteen ääressä kädet tietokoneen näppäimistöllä ja hymyilemässä kameralle. Henkilöllä on vaaleanruskeat leukamittaiset hiukset, vihreä paita ja musta jakku.

Työnantajalupaukset

Autamme sinua onnistumaan työssäsi

Meillä saat vahvat eväät onnistumiseen: selkeät toimintatavat, modernit ja toimivat työvälineet sekä tiimin, jonka tuella sinulla on mahdollisuus vahvistaa omaa osaamistasi. Perehdytyksemme on ensiluokkaista ja olemme saaneet siitä paljon kiitosta. Huolehtivat tiiminvetäjät ja mukavat työkaverit auttavat sinua onnistumaan työssäsi!

Liity tiimiimme ja tule samalla osakkeenomistajaksi

Haluamme, että sinäkin pääset nauttimaan työsi hedelmistä osakkeenomistajana. Palkitsemisjärjestelmämme kutsuu kaikki työntekijämme osakkeenomistajiksi. Jokainen työntekijä saa työsopimuksen solmimisen yhteydessä itselleen pienen palan yhtiön omistusta ja samalla myös oikeuden menestyksestä omistajille maksettavaan osinkoon.

Kehitämme osaamista

Asiantuntijamme kouluttautuvat säännöllisesti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ajankohtaista tietoa alan uudistuksista ja säännöksistä. Pääset osallistumaan alan uusimpiin koulutuksiin ja voit halutessasi perehtyä syvemmin johonkin sinua kiinnostavaan erityisalueeseen. Meillä voit itse vaikuttaa siihen, mihin suuntaan kehität ammattitaitoasi ja uraasi. Tutustu henkilöstömme arkeen paremmin somekanavissamme!

Jaksamista arkeen

Työntekijöiden hyvinvointi on meille aidosti tärkeä asia. Virkistystiimimme järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia. Arjesta sujuvaa tekevät hyvät työterveyspalvelut, moderni toimisto työvälineineen sekä etätyömahdollisuus. Säännöllisten henkilöstökyselyiden avulla olemme voineet panostaa työntekijöiden hyvinvointiin juuri niillä keinoilla, jotka kulloinkin tukevat terveyttä parhaiten. Olemme tarjonneet henkilöstöllemme muun muassa henkilökohtaisia treenivalmennuksia.