Taloushallinnon järjestelmät

Taloushallinnon järjestelmät Procountorista Netvisoriin

Sähköiset taloushallinnon järjestelmät tuovat tehokkuutta arkeesi ja ovat tärkeitä työkaluja kasvun tiellä. Hoidamme yrityksesi taloushallinnon prosessien nykytilakartoituksen, minkä avulla pystymme tarjoamaan yrityksellesi helppokäyttöiset järjestelmäratkaisut ilman mittavia investointeja ja juuri yrityksesi tarpeisiin vastaten.

Procountor

Procountor-järjestelmä vapauttaa aikaasi liiketoiminnan johtamiseen – yrityksesi koosta ja elinkaaren vaiheesta riippumatta. Järjestelmän avulla myynti- ja ostolaskujen käsittely on vaivatonta ja reaaliaikaista. Lisäksi palkanlaskenta ja kirjanpito hoituvat kätevästi samalla järjestelmällä. Sähköinen taloushallinto voidaan ottaa käyttöön myös osissa, riippuen yrityksesi tarpeista.

Voit halutessasi hoitaa itse osan taloushallinnon osa-alueista tai vaihtoehtoisesti ulkoistaa koko taloushallinnon meille. Ulkoistettuna palvelunakin yritykselläsi on mahdollisuus tarkastella reaaliaikaisia myynti- ja ostolaskuja sekä kirjanpidon tilannetta käyttämällä meidän kanssamme samaa järjestelmää. Kaikki raportit ovat sähköisesti johdon käytettävissä.

Netvisor

Netvisor-taloushallinnon ohjelma tekee arjestasi helpompaa. Automatisoitujen rutiinien ansiosta sinun ei tarvitse enää pyöritellä kuitteja, kansioita ja Excel-tiedostoja. Kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti, mikä säästää aikaa, vähentää virheitä ja lisää tuottavuutta. Eri toimintojen saumattomat yhteydet takaavat reaaliaikaisen näkymän yrityksesi taloustilanteeseen saatavineen ja kuluineen.

Adminet

Adminet tehostaa yrityksesi arkea pitkälle automatisoidulla pilvipalvelulla. Adminet on toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa kaikki rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden pk-yritysten ohjelmistotarpeet aina tarjouslaskennasta kirjanpitoon asti, säästää huimasti aikaa ja edistää yrityksesi kilpailukykyä.

Likeit

Hyvin toteutetut ja tehokkaat ohjelmistoratkaisut ovat kaikkien yritysten toiminnan kulmakivi ja auttavat sekä päivittäisen työn hoitamisessa että pitkän aikavälin säästöjen saavuttamisessa. LikeIt-ohjelmistoperhe tarjoaa kattavan ratkaisun yritysten tiedonhallintaan.

Yhteyshenkilöt

Asiakkaiden vaativatkin konsultoinnit ja verotusasiat ovat lähinnä sydäntäni. Hyvä asiakaspalvelu kaikessa tekemisessä on kaiken a ja o. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti eri liikuntamuotoja baletista golfiin.

Kirsiltä onnistuvat niin vaativat asiakkaiden konsultoinnit kuin taloushallinnon ulkoistuspalveluihin liittyvät ratkaisut. Myös järjestelmäosaaminen on Kirsin vahvuuksia. Vapaa-ajalla Kirsin saattaa bongata Isomäen tai Yyterin lenkkipoluilta.