Ajankohtaista, Referenssit

”1.Accounting on sataprosenttisesti tukenamme” – Tilitoimisto on parhaimmillaan itsestään selvä osa yrityksen arkea

Porilainen LUKKOTALO on ollut 1.Accountingin asiakkaana jo 18 vuoden ajan, siis yhtä pitkään kuin tilitoimisto on ollut olemassa. Pitkän yhteistyön salaisuus on molemminpuolinen luottamus.

Jo 60 vuoden ajan lukitus- ja turvaratkaisuita tarjonnut LUKKOTALO tuli 1.Accountingin asiakkaaksi heti tilitoimiston avattua ovensa. 1.Accountingin yrittäjät Minna ja Kirsi olivat hoitaneet LUKKOTALOn kirjanpitoa jo aiemmin, joten siirtyminen uuden yrityksen asiakkaaksi oli luonteva ratkaisu.

– Kirjanpitäjän rooli yrityksen arjessa on merkittävä. Halusimme jatkaa yhteistyötä jo luottamuksemme lunastaneiden tekijöiden kanssa, eikä päätöstä ole tarvinnut katua, LUKKOTALOn toimitusjohtaja ja yrittäjä Heli Lindqvist vakuuttaa.

Tilitoimisto on parhaimmillaan yrityksen arjen tuki ja turva. Kun taloushallinnon ulkoistaa luotettavalle ammattilaiselle, jää enemmän aikaa oman ydinosaamisen hyödyntämiseen.

– Miksi tehdä taloushallintoa itse, kun sen voi tehdä myös alan ammattilainen? Vuoden 2002 sukupolvenvaihdoksen jälkeen ulkoistimme taloushallinnon lähes kokonaan, ainoastaan laskutuksen hoidamme edelleen itse, Lindqvist kertoo.

Osaamisen kehittäminen on laadun tae

Ei pelkkää kirjanpitoa, vaan aitoa huolenpitoa. Näin LUKKOTALOn toimitusjohtaja Heli Lindqvist kuvailee yhteistyötä 1.Accountingin kanssa. Sukupolvenvaihdoksen lisäksi 1.Accounting on ollut mukana monissa muissakin LUKKOTALOn arjen mullistuksissa. Esimerkiksi uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto onnistui talousjärjestelmän avoimen rajapinnan ansiosta helposti.

– Istuimme alas 1.Accountingin väen kanssa ja puolessa tunnissa kaikki rastit olivat oikeissa ruuduissa ja homma toimi, Lindqvist kehuu.

Suurempien muutostilanteiden ohella olennaista yhteistyössä on päivittäinen tuki ja arjen taloustoiminnoista huolehtiminen. 1.Accounting saa LUKKOTALOn suunnasta erityiskiitosta luottamuksesta, joka on rakentunut vuosien varrella.

– Meille LUKKOTALOssa on tärkeää kouluttautua ja pitää osaaminen ajan tasalla nopeasti kehittyvällä alalla. On ollut ilo huomata, että 1.Accounting toimii samoin: 1.Accountingin kaikesta tekemisestä huomaa, että he haluavat kouluttaa henkilöstöään ja pitää yllä ammattitaitoa.

LUKKOTALO on ollut yhteistyön alusta asti erityisen tyytyväinen saamaansa palveluun.

– Asioistamme huolehtivat henkilöt ovat sataprosenttisesti mukana ja hoitavat hommansa hyvin. Saamme aina tukea tiukemmissakin tilanteissa ja etsimme juuri meille sopivat ratkaisut ja järjestelmät. 1.Accountingista onkin muodostunut luottokumppani, jonka mukana olo on jo itsestäänselvyys, Lindqvst toteaa.

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, miten voimme auttaa juuri sinua!