Kirjanpito

Ajantasainen kirjanpito on yrityksesi perusta

Me autamme sinua johtamaan yritystäsi digitaalisilla ja reaaliaikaisilla kirjanpidon palveluillamme. Ajantasaiset talouden tunnusluvut ovat strategisen johtamisen perusta ja mahdollistavat yrityksesi menestyksen. Reaaliaikaiset ohjelmistoratkaisumme takaavat sen, että sinulla on aina käsilläsi tuorein tieto yrityksesi taloustilanteesta. Automatisoidut kirjanpidon prosessimme tuovat kepeyttä taloutesi hallintaan.

Henkilökohtainen palvelu oman yhteyshenkilösi kanssa tuo pysyvyyttä kirjanpitoon. Tutun asiantuntijan kanssa on helppo keskustella talouslukuihin liittyvistä kysymyksistä. Yhteyshenkilösi tuntee yrityksesi ja hänellä on pitkäjänteistä näkemystä kokonaistilanteesta.

Tuotamme tietoa päätöstesi tueksi

Kirjanpito on tärkeimpiä työvälineitäsi yrityksen kannattavuuden seurantaan. Se ennakoi yrityksesi talouden tilaa ja luo perustan strategianmukaiselle johtamiselle. Voit keskittyä täysin liiketoimintasi kehittämiseen, kun me hoidamme kirjanpitoasi huolella ja ammattitaidolla.

Me varmistamme, että ajantasainen kirjanpito luo vankan lähtökohdan yrityksesi taloudenpidolle. Painotamme kirjanpidossa kuukausittain yrityksesi kannalta tärkeimmät asiat ja kiinnitämme huomiota myös muuttuviin tekijöihin. Tuotamme sinulle päätöksenteon tueksi luotettavaa taloustietoa, jota asiantuntijamme ovat analysoineet huolellisesti. Selkeät raportit ja asiantuntijoidemme antama neuvonta auttavat sinua tunnistamaan kirjanpidon tarjoaman tiedon ja johtamaan yritystäsi menestyksekkäästi.

Voit luottaa asiantuntevaan palveluumme, jossa huomioidaan yrityksesi yksilölliset tarpeet.

Yhteyshenkilöt

Laura on Rauman toimiston tiiminvetäjä ja talouskonsultti, jolla on KLT-pätevyys. Asiakkaat kuvailevat Lauraa ”tarkaksi likaksi”, kollegat tunnolliseksi ja helposti lähestyttäväksi. Vapaa-ajalla Laura viihtyy kotona maalla perheen kanssa, ja iltaisin hän saattaa vilahtaa myös lenkkipolulla.

Henna on taloushallinnon ammattilainen ja tiiminvetäjä, jonka mielestä kirjanpito on kivaa. Vapaa-ajalla Hennan löytää mökiltä, retkeilemästä luonnosta tai neulepuikot kädessä sohvan nurkasta.