Ajankohtaista, Referenssit

1.Accountingista asiantuntevaa palvelua helposti ja luotettavasti

Ura yrittäjänä lähtee mutkattomasti käyntiin hyvän tiimin ja osaavan tilitoimiston tukemana. 1.Accountingin asiantuntijoilla on vahvaa osaamista toimia talouspuolen neuvonantajana ja tarjota asiantuntevaa palvelua yrittäjien kohtaamien uudenlaisten tilanteiden äärellä.

Kun Ville Vilja keväällä 2023 teki liiketoimintakaupat ja ryhtyi Varaosa Ilmari Mäkinen Oy:n yrittäjäksi, hän oli uudenlaisten tilanteiden edessä. 1.Accountingin asiantuntijat ovat olleet yrityksen alkutaipaleella apuna ja tukena.

Vaikka Viljalla ei ollut ennestään kokemusta yrityksen taloushallinnosta tai kirjanpidosta, hän on ollut positiivisesti yllättynyt siitä, miten helpoksi asioiden hoitaminen on asiakkaalle tehty.

– Vaikka asiat ja termit ovatkin minulle uusia, olen amatöörinä päässyt talousjuttuihin hyvin sisään. Vaikka yrittäjäpuolella on tullut vastaan paljon uutta, tilitoimistosta on saanut neuvoja, kun niitä on tarvinnut, Vilja kertoo.

Liiketoimintakaupan myötä Ville Viljan isoisän, Ilmari Mäkisen, perustaman yrityksen liiketoiminta pysyi edelleen suvussa.

– Ostimme vanhan yrityksen liiketoiminnan serkultani ja hänen isältään. Osakkaina ovat myös poikani Eemeli ja Matias, joten näillä näkymin yritys pysyy suvussa jatkossakin. Talouspuolen vastuuta olemme jakaneet jo nyt poikani Matiaksen kanssa.

1.Accounting toimi aiemmin myös vanhan Varaosaliike Ilmari Mäkinen Oy:n tilitoimistona. 1.Accountingin asiantuntemus oli hyödyksi jo liiketoimintakaupan keskellä sekä myyvälle että ostavalle osapuolelle.

– Kauppaa hierottiin vuoden päivät ja siinä matkan varrella saatiin puolin ja toisin apuja yhteiseltä tilitoimistoltamme, muun muassa huomioita arvon määrittelyyn. Aikansa se otti, että saimme kaikki yksityiskohdat loksahtamaan paikoilleen. Maaliin päästiin ja lopputulokseen olemme tyytyväisiä, Vilja kiittelee.

Mutkattomasti ja sähköisesti

Erityisen tyytyväinen Vilja on ollut 1.Accountingin toiminnan mutkattomuuteen. Kaikki onnistuu sähköisesti ja nopeasti.

– Yhtään paperia ei ole tarvinnut mapittaa. Ei ole tarvinnut tunti tolkulla paiskia hommia sen eteen, että kaikki kirjanpitomateriaali olisi kasassa ja kaikki kunnossa. 1.Accountingin kanssa asiat ovat hoituneet muitta mutkitta, eikä perään ole tarvinnut kysellä.

Sähköinen taloushallinto säästääkin yrittäjän aikaa ja voimavaroja. Tällöin kaikki on ajasta ja paikasta riippumatonta, eikä yrityksen tarvitse kerätä paperista aineistoa kirjanpitäjälle. Näin kukin saa keskittyä ydinosaamiseensa ja työ pysyy mielekkäänä.

Asiantuntevaa palvelua ja neuvoja

1.Accounting ja sieltä eritoten Minna Hellman olivat yrityksessä pitkään työskennelleelle Viljalle ennestään tuttuja. Uuden yrityksen tilitoimiston valinta ei ollut itsestään selvä, mutta kävi lopulta helposti, sillä tuttuus luo myös turvaa ja aivan omanlaistaan luottamusta.

– 1.Accounting on porilainen tilitoimisto, josta saamme kaiken, mitä tarvitsemme. Palvelu pelaa, puhelimeen vastataan nopeasti ja toisessa päässä on tuttu yhteyshenkilö Minna. Yhteisen historian ansiosta meidän oli heti helppo luottaa 1.Accountingin palveluun. Hinta-laatu-suhdekin on kohdillaan.

Pitkällä yhteisellä matkalla on konkreettisia etuja: monipuolinen taustatieto ja tuntemus on tehnyt yhteistyöstä sujuvaa ja mielekästä.

– 1.Accountingissa on huolehdittu, että kaikki on niin kuin pitääkin. Jos jotain on puuttunut, sieltä on osattu pyytää kirjanpitoon tarkalleen oikeat aineistot, jolloin minun tehtäväkseni on jäänyt vain kaivaa järjestelmästä oikea raportti esiin. Palvelu on toiminut tosi hienosti, Vilja summaa.

Ilo olla avuksi

1.Accountingin asiakkuusjohtaja ja taloushallinnon asiantuntija Minna Hellman on toiminut sekä vanhan että uuden Ilmari Mäkisen yhteyshenkilönä yhteensä yli 15 vuoden ajan. Molempien osapuolten auttaminen omistajanvaihdostilanteessa kävi luontevasti.

Jos yrittäjä kohtaa heti yrityksensä alkutaipaleella tai myöhemmin yrittäjän uransa aikana haasteellisia talouspuolen tilanteita, voi luottavaisin mielin kääntyä 1.Accountingin kokeneiden asiantuntijoiden puoleen.

– Omistajanvaihdostilanteissa autamme asiakkaita hahmottamaan, mitä ollaan tekemässä. Autamme pääsemään taloudellisesti parhaaseen ratkaisuun sekä myyvän että ostavan osapuolen kannalta. On merkityksellistä voida auttaa asiakkaita uusien ja usein vaikeidenkin tilanteiden edessä, Hellman tiivistää.

Tilitoimiston asiantuntijat konsultoivat asiakkaitaan mielellään. 1.Accountingilla on nimittäin asiakkaidensa kanssa yhteinen tavoite: saada yrityksen toiminnasta kannattavaa.

Oletko sinä aikeissa aloittaa yritystoiminnan? Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, miten voimme auttaa juuri sinua!