Asiantuntija­palvelut

Asiantuntijamme tukevat liiketoimintaasi

Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat tukenasi yritystoimintasi eri vaiheissa. Tuotamme luotettavaa taloustietoa päätöstesi taustaksi ja autamme sinua tulkitsemaan lukuja oikealla tavalla.

Yrityksen elinkaareen liittyvät palvelut

Jos olet käynnistämässä yritystoimintaa, opastamme sinua kaikissa yrityksen alkuvaiheeseen liittyvissä seikoissa. Alkavan yrittäjän neuvonta pitää sisällään muun muassa tuen yrityksen perustamiseen.

Olemme luottokumppanisi myös kasvun hetkellä. Autamme yritystäsi kasvamaan hallitusti ja välttämään kasvuun liittyvät karikot. Asiantuntijamme neuvovat toimintojen skaalaamisessa, kun tavoitteena on löytää kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksesi menestyksen tukemiseen. Neuvomme myös mahdollisessa yhtiömuodon muutoksessa.

Jos olet lopettamassa yritystoimintaa, tarjoamme siihen liittyvät kattavat palvelut ja konsultoinnin. Yrityksen arvonmääritys, sukupolvenvaihdos ja omistajanvaihdokset kuuluvat asiantuntijoidemme vahvoihin osaamisalueisiin. Laajan yhteistyöverkoston avulla takaamme laadukkaan ja monipuolisen palvelun kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

Verotukseen liittyvä konsultointi

Verosuunnittelu on olennainen osa menestyvän yrityksen talouden hallintaa. Vero-optimoinnin tarkoituksena on löytää veroneutraalit ratkaisut, jotka palvelevat sekä yritystä että osakkaita. Autamme yrittäjää hahmottamaan, milloin kannattaa maksaa palkkaa ja milloin osinkoa. Lisäksi konsultoimme monipuolisesti kaikissa verotukseen liittyvissä tilanteissa ja tuemme yrityksen arvonmäärityksessä. Arvonmäärittelystä on hyötyä esimerkiksi rahoitusneuvotteluissa tai omistusjärjestelyissä. Yrityksen arvon määrittely auttaa myös yrityksen johtamisessa ja kasvussa.

Tarjoamme myös yrityshallinnon neuvontapalveluita yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin.

Yrityksen rahoitukseen liittyvät palvelut

Rahoituksen seurantaan ja hallintaan liittyvät palvelumme auttavat sinua ennustamaan liiketoimintasi kassavirran kehittymistä. Asiantuntijamme laativat kassavirtaennusteet ja -laskelmat tarkasti ammattitaidolla. Kannattavuuslaskelmat antavat suuntaa tulevaisuudelle ja auttavat riskien hallinnassa. Seuraamme yrityksesi maksuvalmiutta – olemme selvillä lyhytaikaisista kuluista ja velvoitteista sekä huolehdimme, että käytettävissä olevat rahat riittävät.

Myyntilaskurahoitus auttaa pitämään kassavirtasi ennustettavana ja tasaisessa vauhdissa. Se on helppo tapa saada käyttöpääomaa ja parantaa maksuvalmiuttasi. Asiantuntijamme auttavat sinua myyntilaskurahoituspalvelun käyttöönotossa. Mitä suunnitelmallisemmin myyntilaskurahoitus toteutetaan, sitä paremmin voidaan poistaa epävarmuuksia liiketoiminnasta.

Autamme myös laatimaan investointisuunnitelmia yrityksesi liiketoiminnan tueksi. Suunnitelma auttaa selkeyttämään lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteita. Suunnitelmassa huomioidaan muun muassa investoinnin tavoitteet, riskienhallinta, aikataulu, budjetti sekä seuranta.

Muut asiantuntijapalvelut

Autamme yritystäsi monissa taloushallinnon asiantuntijatehtävissä. Meillä on kokemusta ja asiantuntijuutta budjetointiin, sisäiseen laskentaan ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Tuotamme myös ulkoistettuja controller palveluita yrityksesi eri tarpeisiin ja juuri sen verran kuin tarvitset.

Yhteyshenkilöt

Nina toimii Porin toimistolla tiiminvetäjänä ja talouskonsulttina. Vapaa-aikansa hän viettää lasten harrastusten parissa.

Henna on taloushallinnon ammattilainen ja tiiminvetäjä, jonka mielestä kirjanpito on kivaa. Vapaa-ajalla Hennan löytää mökiltä, retkeilemästä luonnosta tai neulepuikot kädessä sohvan nurkasta.