Lakipalvelut

Lakipalvelut osana taloushallintoa

Juridiset kysymykset liittyvät läheisesti yrityksen taloushallintoon ja liiketoiminnan johtamiseen. Pystymme tarjoamaan erilaisia yritysjärjestelyihin, asiakirjoihin tai muihin yrityksen tarpeisiin liittyviä palveluita. Tarvittaessa käytämme laajaa yhteistyöverkostoamme ottaen huomioon aina yrityksen tilanteen ja tarpeet.

Olemme luottokumppanisi myös lakipalveluissa ja hoidamme puolestasi kaikki yhteydet asianajotoimistoon. Oma yhteyshenkilösi toimii linkkinä lakitoimiston suuntaan, eikä sinun tarvitse itse asioida useiden eri asiantuntijoiden kanssa. Saat henkilökohtaista ja laadukasta juridista palvelua, joten voit rauhassa keskittyä liiketoimintasi johtamiseen.

Yhteistyö asianajotoimiston kanssa

Teemme yhteistyötä osaavan asianajotoimiston kanssa. Yhteistyömme perustuu saumattomaan kumppanuuteen ja luottamukseen. Yhteistyökumppanimme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme lakipalvelut ja ratkaisuja juridisiin kysymyksiin kaikissa liiketoimintaan liittyvissä tilanteissa.

Meidän kauttamme saat vastaukset työoikeudellisiin ja verotuksellisiin kysymyksiin. Yhteistyökumppanimme asiantuntijat ovat perehtyneitä yrityskauppoihin ja -järjestelyihin. Sopimukset ja yhtiöoikeudelliset asiat hoituvat myös heidän toimestaan ammattitaitoisesti. Tulemme apuun myös konkurssin tai yrityssaneerauksen kohdatessa.

Yhteyshenkilöt

Asiakkaiden vaativatkin konsultoinnit ja verotusasiat ovat lähinnä sydäntäni. Hyvä asiakaspalvelu kaikessa tekemisessä on kaiken a ja o. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti eri liikuntamuotoja baletista golfiin.

Kirsiltä onnistuvat niin vaativat asiakkaiden konsultoinnit kuin taloushallinnon ulkoistuspalveluihin liittyvät ratkaisut. Myös järjestelmäosaaminen on Kirsin vahvuuksia. Vapaa-ajalla Kirsin saattaa bongata Isomäen tai Yyterin lenkkipoluilta.