HR-palvelut ja palkanlaskenta

Toimimme henkilöstöhallinnon tukena

Tarjoamme konsultointia työsuhde-, työehtosopimus- sekä muissa työlainsäädäntöön liittyvissä asioissa ja autamme sinua varmistamaan, että yrityksesi henkilöstöhallinto on työlainsäädännön vaatimusten mukaista.

Olemme mukana kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa – aina työsuhteen alusta työsuhteen päättymiseen saakka. Varmistamme, että kaikki oleelliset asiat tulevat huomioitua, myös muutostilanteissa, yrityksenne tarpeiden mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat laatimaan tarvittavat lakisääteiset HR-dokumentit, kuten työsopimukset ja -todistukset.

Työaikaseurannan tehostamiseksi autamme kartoittamaan yrityksellenne sopivia työajanseurantajärjestelmiä, jolloin manuaalinen työ vähenee ja aikaa vapautuu yrityksen omaan ydinosaamiseen.

Yhdessä suunnittelemme teille sopivan HR-palvelun, jolla varmistamme, että lakisääteiset velvoitteet ovat yrityksessänne kunnossa.

Hoidamme palkanlaskennan alusta loppuun

Palkanlaskenta on henkilöstöhallinnan ohella yrityksen perusprosesseja, jonka on sujuttava ajallaan ja täsmällisesti. Palkkahallinnon ulkoistaminen vapauttaa runsaasti resursseja yrityksesi ydinliiketoiminnalle. Meidän kokeneet asiantuntijamme hoitavat puolestasi palkanlaskennan ja raportoinnin sekä kaikki muut palkkahallintoon kuuluvat kokonaisuudet.

Juuri sinun yrityksellesi räätälöidyt ratkaisumme antavat mahdollisuuden ulkoistaa palkkahallinto kokonaan aina maksatukseen saakka. Konsultoiva ja henkilökohtainen palvelumme takaa laadukkaan yhteistyön, jossa yrityksesi etu on aina keskiössä. Säännöllinen yhteydenpito varmistaa sen, että pysyt ajan tasalla työehtosopimusten muutoksista ja muiden lakisääteisten velvoitteiden hoitamisesta. Hoidat asioita aina saman yhteyshenkilösi kanssa, joka tietää ja tuntee yrityksesi erityistarpeet.

Palvelumme sisältävät koko palkkahallinnon prosessin: palkkojen laskenta ja maksu, loma- ja poissaoloseuranta, lakisääteinen palkkaraportointi sekä työnantajan työntekijämaksujen maksaminen. Oma yhteyshenkilösi huolehtii siitä, että palvelutaso pysyy laadukkaana ja mukautuu yrityksesi muutoksiin. Pystymme nopeasti skaalaamaan palveluamme ja reagoimaan henkilöstömääränne kasvuun.

Yhteyshenkilö

Hanna on palkkatiimin tiiminvetäjä, palkka-asiantuntija sekä 1.Accountingin HR-osaaja. Tiimiläiset kuvaavat Hannaa jämptiksi ja hauskaksi persoonaksi. Hannan voit nähdä myös Rauman toimistolla.