Yritys

Taloushallinnon arvostettu osaaja

Olemme taloushallinnon vahva ammattilainen ja luottokumppani. Asiantuntijamme ovat eri osa-alueiden erityisosaajia, joilla on taloushallinnon vankka kokemus ja näkemys. Sydämen asiamme on auttaa sinua menestymään omassa liiketoiminnassasi, ja teemme sen hyödyntämällä monialaista osaamistamme mahdollisimman monipuolisesti.

Juuremme ovat vahvasti Satakunnassa, mutta palvelemme yrityksiä kautta koko Suomen. Osa asiakasyrityksistämme toimii ulkomailla. Yrityksemme asiantuntijat työskentelevät toimipisteissämme Porissa ja Raumalla.

Asiantunteva ja luotettava kumppani

Asiakas on toimintamme keskiössä – panostamme korkeatasoiseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Tarkastelemme jokaista asiakasyritystämme aina omana kokonaisuutenaan ja räätälöimme palvelut tarpeen ja asiakkaan toiveiden mukaan, kustannustehokkaasti. Hyödynnämme pääasiassa sähköisiä kanavia, sillä digitaaliset ratkaisut mahdollistavat ketterän asioinnin yrityksen, tilitoimiston ja sidosryhmien kanssa. Meille kumppaniyrityksen menestyminen on kaikki kaikessa.

Omien palveluidemme ohella tarjoamme asiakkaidemme käyttöön laajan yhteistyöverkostomme, joka koostuu eri alojen ammattilaisista.

Henkilökuntamme pitää sinusta huolta

Asiantunteva henkilöstömme takaa sen, että saat aina parhaimman palvelun. Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaan etu tilanteessa kuin tilanteessa ohjaavat päivittäistä työtämme. Meillä elää voimakas yhteishenki – asiantuntijat tukevat toisiaan erilaisissa tilanteissa, jotta asiakkaan kaikki ongelmat saadaan ratkaistua. Teemme työtämme kunnianhimoisesti ja ystävällisellä otteella. Meiltä löydät saman katon alta  eri osa-alueiden syväosaajat, jotka voivat auttaa yritystäsi sen elinkaaren kaikissa eri vaiheissa.

Henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti, jotta olemme aina ajan tasalla uudistuksista ja säännöksistä. Olemme alan vahvoja edelläkävijöitä, joten voit jättää taloushallinnon palvelut luottavaisin mielin meidän hoidettavaksemme.

Päivittäisten palveluiden ohella tarjoamme asiantuntemusta ajankohtaisilla uutisilla ja toisinaan myös koulutuksilla.

0  milj.
Liikevaihto
0
Perustettu
0
Työntekijät
0
Asiakkaat
0  /10
Tyytyväiset asiakkaat
0  /10
Henkilöstön työyhteisöindeksi
Pori ja Rauma
Toimistot

Yrittäjien tarina

1.Accountingin perustajat Kirsi Juusela ja Minna Hellman yhteiskuvassa hymyilemässä kameralle. Vasemmalla puolella seisovalla Minnalla on vaaleat olkapäille ulottuvat hiukset ja yllään mustat housut ja värikäs pusero. Oikealla puolella seisovalla Kirsillä on vaaleat leukaan saakka ulottuvat hiukset, silmälasit, valkoinen kauluspaita ja tummat farkut.

1.Accountingin menestystarina sai alkunsa vuonna 2005, kun Kirsi Juusela ja Minna Hellman perustivat yrityksen tavoitteenaan tarjota parasta mahdollista osaamista taloushallinnon eri osa-alueilla.

– Meillä oli vahva näkemys ja visio siitä, miten taloushallinnon palveluita voisi yksinkertaisesti tarjota paremmin. Halusimme aidosti kuunnella asiakkaan ja yrityksen tarpeita, ja toimittaa heidän liiketoimintaansa edistäviä moderneja ja räätälöityjä ratkaisuja, kertovat Kirsi ja Minna.

Vuosien varrella 1.Accounting on lunastanut asiakaslupauksensa kerta toisensa jälkeen, ja tänäkin päivänä yritys toteuttaa toiminnassaan niitä näkemyksiä ja arvoja, jotka he aikanaan havaitsivat tärkeiksi. Ammattitaitoisuus ja asiakaslähtöisyys ovat 1.Accountingin tärkeimmät kivijalat. Heidän ensisijainen tavoitteensa on auttaa yrityksiä menestymään paremmin omassa liiketoiminnassaan.

– Meiltä yritykset saavat perinteistä tilitoimistoa enemmän, sillä nykyhetken kirjaamisen lisäksi me keskitymme myös tulevaan. Tarjoamme asiakkaillemme moderneja ratkaisuja ja huolenpitoa, sekä mahdollisuuden laajempaan konsultointiin ja ulkoistamisratkaisuihin. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka kerta, yrittäjät kertovat.