Ajankohtaista

1.Accounting osaksi Accountoria – palvelusi jatkuvat ennallaan ja saat meiltä jatkossa entistä vahvempaa tukea

1.Accounting siirtyy 1.2.2024 osaksi Accountoria, mutta jatkaa toimintaansa kuten tähänkin asti – hyvin palvelevana ja itsenäisenä yhtiönä.

”Meille vahva talousosaaminen ja  helppokäyttöisten ohjelmistojen hyödyntäminen ovat asiakkaiden liiketoiminnan kasvussa tärkeitä ja siksi Accountor on erinomainen kumppani. He ovat panostaneet jo pitkään erityisesti yritysten talous- ja palkkahallinnon digitaalisten järjestelmien kehitykseen, moderneihin työtapoihin ja tietoturvaan. Accountorin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman osaamisen ja paremman tuen ohjelmistojen hyödyntämiseen. Yhdistymisen kautta asiakkaamme saavat kaikki palvelut yhden katon alta”, kertovat yrittäjät Minna Hellman ja Kirsi Juusela.

Accountorin tavoitteena on koko maan kattavalla toimisto- ja osaajaverkostolla olla lähellä asiakkaitaan. Voimme jatkossa tukea yrityksesi arkea vahvemmin, sillä Accountor tuo mukaan merkittävän HR:n erikoisosaamisen, yli tuhat talous-, palkka-, HR- ja lakiosaajaa ja kansainväliset palvelut. 1.Accountingin johto ja koko muu henkilökunta jatkavat tutuissa rooleissaan ja palvelusi jatkuvat ennallaan. Yrityksesi asiat ovat siis jatkossakin hyvissä käsissä.

”Palvelemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla samojen yhteyshenkilöiden toimesta kuin tähänkin saakka. Huolehdimme, että voit olla tyytyväinen palveluihimme ja tuemme yritystäsi menestymään. Kun kyseessä on yrityksesi talous- tai HR-asiat, me Accountorilla olemme sinua varten”, sanoo Accountorin maajohtaja Petteri Heikinheimo.

Entistä parempaa palvelua, niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti

1.Accountingin kauppojen ohella Accountor sai päätökseen yrityskaupan Deloitten kirjanpito- ja palkkaliiketoiminnasta Ruotsissa. Nämä vahvistavat Accountorin asemaa Pohjoismaiden johtavana taloushallinnon palveluntarjoajana. Suomessa Accountor lisää paikallista läsnäoloaan Satakunnassa.

”Nämä kaupat tukevat kasvustrategiaamme. Olemme jo usean vuoden ajan investoineet vahvasti asiakaslähtöisiin palveluprosesseihin, sekä niitä tukevaan moderniin teknologiaan ja automaatioon. Tavoitteenamme on vahvistaa Accountorin johtavaa asemaa toimialalla ja ennen kaikkea auttaa jokaista asiakasyritystämme kaikissa toimintamaissamme menestymään. 1.Accountingin ja Deloitten ammattilaisten kanssa pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti”, sanoo Accountorin toimitusjohtaja Niklas Sonkin.

Taloushallinnon ala kehittyy nopeasti. Accountor on edelläkävijänä luomassa palveluita ja ohjelmistoja yrityksille, jotta ne pysyvät ajan hermolla kehityksessä.

”Accountor on meille erittäin sopiva ja luonteva yhteistyökumppani. Yhdessä me voimme kehittää ja kasvattaa liiketoimintaamme sekä tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisempia palveluja unohtamatta kuitenkaan hyvää asiakaspalveluamme, josta olemme saaneet asiakkailtamme useasti kiitosta. Olemme iloisia siitä, että henkilöstömme saa tuekseen Accountorin erikoisosaamista ja samalla parempia uramahdollisuuksia tulevaisuudessa”, sanovat Hellman ja Juusela.

Lue tiedote kokonaisuudessaan täällä.