Ajankohtaista

Accountor myy ulkoistusliiketoimintansa Aspialle

Accountor-konserniin kuuluva Accountor Holding Oy on päässyt sopimukseen ulkoistusliiketoimintansa kattavien tytäryhtiöidensä myynnistä Aspialle. Yrityskauppojen myötä Aspia Groupista tulee Pohjoismaiden johtava kirjanpito-, palkanmaksu-, neuvonta- ja verotuspalveluiden tarjoaja.

Tämä strateginen yrityskauppa on merkittävä virstanpylväs Accountor-konsernin vahvistaessa asemaansa Suomessa ja Pohjoismaissa erikokoisten yritysten pilvipalveluohjelmistojen edelläkävijänä.

1.Accounting-Pori Oy ja 1.Accounting-Rauma Oy jatkavat Accountor Services -tytäryhtiöinä, ja Accountor Servicesistä tulee osa Aspia-perhettä. Jatkamme toimintaamme kuten ennenkin – vakaana kumppaninasi tarjoten yrityksellesi laadukasta ja asiantuntevaa palvelua. Omistajuuden muutos ei vaikuta yrityksesi käytössä oleviin palveluihin tai ohjelmistoihin eikä vaadi sinulta toimenpiteitä.

1.Accountingin henkilökunta jatkaa nykyisten tehtäviensä ja asiakkaidensa parissa. Saatte meiltä jatkossakin asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua, jotta yrityksenne asiat pysyvät hyvissä käsissä.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne. Kauppaan liittyy tiettyjä ehtoja ja kauppa odotetaan toteutuvan lähiaikoina. Pidämme teidät tututtuun tapaan ajan tasalla ajankohtaisista asioista.

Lisätietoja aiheesta täällä.