Taloushallinnon arvostettu osaaja

1.Accounting on satakuntalainen korkeatasoinen ja luotettava yhteistyökumppani yrityksen taloushallintoon liittyvissä asioissa.
Toimipisteemme ovat Porissa ja Raumalla. Palvelemme Suomalaisia yrityksiä paikkakunnasta riippumatta, myös globaalisti.

Asiantunteva ja luotettava kumppani

1.Accounting on toiminut vuodesta 2005 tarjoten parasta osaamista taloushallinnon eri osa-alueilla. Laaja osaaminen, ammattitaito ja hyvä palvelu ovat luoneet pohjan yrityksemme menestykselle. 

Toimintatapamme on tarkka ja asiakaskeskeinen. Palvelemme jokaista yritystä aina omana kokonaisuutenaan – Räätälöimme palvelutarpeet yrityksen toiveiden ja kustannusjärkevyyden mukaan. Toimimme pääasiassa sähköisiä kanavia käyttäen, sillä digitaaliset ratkaisut mahdollistavat ketterän ja tehokkaan asioinnin yrityksen, sekä tilitoimiston, että yrityksen sidosryhmien kanssa. Meille kumppaniyrityksen menestyminen on tärkeää;
omien palveluidemme ohella tarjoamme lisäksi asiakkaidemme käyttöön laajan yhteistyöverkostomme, joka koostuu eri osa-alueiden ammattilaisista. 

Henkilöstömme on yrityksemme suurin voimavara

Asiantunteva ja mukava henkilöstömme takaavat, että asiakkaana saat aina parhaimman palvelun. Henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti, jolloin meillä on ajankohtaista tietoa alalla tapahtuvista uudistuksista ja säännöksistä. Olemme alan edelläkävijöitä, niinpä asiakasyritykset voivat jättää taloushallinnon palvelut luottavaisin mielin meidän hoidettavaksemme. Päivittäisen palveluiden ohella tarjoamme asiantuntemusta asiakasyrityksillemme ajankohtaisilla uutisilla ja toisinaan myös koulutuksilla.

”Asiakkaamme voivat jättää taloushallinnon palvelut luottavaisin mielin hoidettavaksemme.”