Referenssit

1.Accounting on yli kymmenenvuotisen toimintansa aikana palvellut lukuisia asiakasyrityksiä taloushallintoon liittyvissä asioissa, joista asiakkaat ovat saaneet merkittäviä hyötyjä. Tarjoamme kumppaniyrityksillemme kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu ketterät digitaaliset ratkaisut sekä asiantunteva ja henkilökohtainen konsultointi. Meillä on suuri joukko arvostettuja yrityksiä asiakkainamme. Tutustu lisää!

Kasvu on taitolaji

247 Satakunnan Turvapalvelut Oy

247 Satakunnan Turvapalvelut Oy on monipuolinen vartiointiliike. Yritys tarjoaa vartiointipalveluita ja turvallisuutta lisääviä oheispalveluita koko Satakunnan alueella. Vartiointikohteina on yrityksiä ja organisaatioita laidasta laitaan:

asiakkaina on niin teollisuuden, logistiikan, kaupan kuin viihteen ja vapaa-ajankin yksiköitä. Liikevaihdossa painottuvat perinteiset teollisuuskiinteistöt, mutta yhä lisääntyvässä määrin myös yksityisiä koteja kuuluu vartioinnin piiriin.
Lue koko artikkeli »

Europcar

Taloushallinnon ulkoistus yhdeltä kumppanilta

Europcar-yrittäjä Harri Valpio pyörittää Porin ja Rauman toimipisteitä. Franchising-yrittäjänä Valpio on toiminut jo yli 20 vuoden ajan. Valpio valitsi tilitoimistokseen 1.Accounting Oy:n, sillä hänelle yrittäjänä on tärkeää henkilökohtainen ja neuvoa antava tuki yrityksen taloushallintoasioissa.

”Palkanlaskenta on ollut myös ulkoistettuna yrityksen alkuajoista saakka, eikä siihen ole ollut järkevää panostaa omia resursseja. Selkeät, helppolukuiset ja ytimekkäät raportit kertovat taloudellisen tilanteen nopeasti ja auttavat päätöksenteossa”, yrittäjä kertoo.
Lue lisää palveluistamme »

Henkilöstövuokrausyritys

Reaaliaikaista raportointia

Pääkaupunkiseudulla toimiva henkilöstövuokrausyritys perustettiin vuonna 2010. Yritys työllistää noin 80 henkilöä, ja määrä kasvaa vuosittain jonkin verran. Yritys päätyi ulkoistettuun taloushallintoon sen helppouden ja kustannustehokkuuden vuoksi.

Digitaalinen taloushallinto pitää prosessit tehokkaina ja kevyinä. Esimerkiksi palkanlaskennan kautta tiedot siirtyvät suoraan myyntilaskutukseen. Matka- ja kululaskutkin hoituvat kätevästi ja nopeasti. Lisäksi päätöksen takana on myös imagokysymys; sähköinen asiointi luo asiakkaisiin ja toimittajiin hyvän kuvan.

”Meillä myyntilaskut lähtevät asiakkaille verkkolaskuina, sähköpostitse tai postitse riippuen asiakkaan vastaanottomahdollisuuksista. Lisäksi vastaanotamme ostolaskut sähköisesti”, yrittäjä kertoo. Vallitsevien resurssien hallinointi on myös helpompaa, sillä avoimet myyntisaamiset ja ostovelat ovat reaaliaikaisesti nähtävillä.

”Saamme 1.Accountingilta kuukausittain tarkan raportoinnin, jotta toiminnan tilanne voidaan analysoida oikein.  Kasvavalle yritykselle kustannusseuranta ja tarkka raportointi toimivat tärkeänä osana päätöksenteossa. Taloushallinnon ulkoistaminen asiantuntevalle 1.Accountingille tuo meille etuja joka kuukausi, kiteyttää yrittäjä.”
Lue lisää palveluistamme »

Case

Onko tässä sinun
tarinasi?

Digitaalinen palvelumallimme ja asiakkaan konsultointi auttavat kumppaniyrityksiämme onnistumaan omassa liiketoiminnassaan. Palvelemme jokaista yritystä aina omana kokonaisuutenaan – Räätälöimme yrityksen palvelutarpeet yrityksen toiveiden ja kustannusjärkevyyden mukaan.

1.Accounting on yrityksen luotettava taloushallinnon asiantuntija kaikenkokoisille yrityksille. 
Kuinka voimme olla sinulle avuksi?

Lue lisää palveluistamme »