Liity omistajien joukkoon ja tule osaksi menestystarinaamme!

Meillä 1.Accountingilla työntekijät tulevat aina ensin, sillä uskomme, että paras laatu ja palvelu rakentuvat hyvinvoivan ja motivoituneen henkilöstön kautta. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työtehtäviä ja takaamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittää omaa osaamistaan. Yrityksen toimistoissa Porissa ja Raumalla työskentelee tällä hetkellä 30 taloushallinnon ammattilaista kirjanpidon, palkkahallinnon ja konsultoinnin parissa.


henkilöstö 
on yrityksemme 
suurin voimavara

Asiantunteva ja huolehtiva henkilöstö on yrityksemme suurin voimavara ja kasvumme mahdollistaja. Kokonaisvaltainen osaaminen sekä konsultoiva ja henkilökohtainen palvelu kuuluvat osaksi palvelukulttuuriamme, sillä tarjoamme kumppanuutta asiakkaan kasvutavoitteiden saavuttamiseksi. Ensisijainen tehtävämme on auttaa asiakkaitamme menestymään paremmin heidän omassa liiketoiminnassaan. Panostamme osallistavaan yrityskulttuuriin.

Tarjoamme selkeät toimintatavat, toimivat työvälineet ja tiimin, jonka osaamisen tuella yksilöillä on mahdollisuus vahvistaa omaa osaamistaan. Henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti, jolloin voimme tarjota myös asiakkaillemme aina ajankohtaista tietoa alalla tapahtuvista uudistuksista ja säännöksistä. Yhteishenkemme perustuu haluun tehdä yhdessä parasta mahdollista tulosta toistemme kanssa. Tavoitteemme on olla alueen paras työpaikka taloushallinnon alalla.

 

Meillä työntekijät
ovat myös omistajia

Palkitsemisjärjestelmämme kutsuu kaikki työntekijämme osakkeenomistajiksi ja jokainen työntekijä saa työsopimuksen solmimisen yhteydessä itselleen pienen palan yhtiön omistusta 

ja samalla myös oikeuden menestyksestä omistajille maksettavaan osinkoon. Tulemalla joukkoomme lunastat paikkasi myös yhteiseen tulokseen.

 

 

AVOIMET
TYÖPAIKAT

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita monipuolisista taloushallinnon ammattilaisista ja keskustelemme mielellämme mahdollisuuksista. Ilmoitamme tällä sivulla avoinna olevat työpaikat, mutta mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Olemme Sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun. Jätä avoin hakemus tästä.

 

Kirsi ja Minna –
Perustajien tarina

1.Accountingin toiminta ja menestystarina saivat alkunsa vuonna 2005, jolloin Minna Hellman ja Kirsi Juusela perustivat yrityksen tavoitteenaan tarjota parasta mahdollista osaamista taloushallinnon eri osa-alueilla. ”Meillä oli vahva näkemys ja visio siitä, miten taloushallinnon palveluita voisi yksinkertaisesti tarjota paremmin. Halusimme aidosti kuunnella asiakkaan ja yrityksen tarpeita, ja toimittaa heidän liiketoimintaansa edistäviä moderneja ja räätälöityjä ratkaisuja”, kertovat Kirsi ja Minna.

Vuosien varrella 1.Accounting on lunastanut asiakaslupauksensa kerta toisensa jälkeen ja tänäkin päivänä yritys toteuttaa toiminnassaan niitä näkemyksiä ja arvoja, jotka he aikanaan havaitsivat tärkeiksi.

Ammattitaitoisuus ja asiakaslähtöisyys ovat 1.Accountingin tärkeimmät kivijalat. ”Meidän ensisijainen tavoitteemme on auttaa yrityksiä menestymään paremmin heidän omassa liiketoiminnassaan”, kertovat Kirsi ja Minna.

”Meiltä yritykset saavat perinteistä tilitoimistoa enemmän, sillä nykyhetken kirjaamisen lisäksi me keskitymme myös tulevaan. Tarjoamme asiakkaillemme moderneja ratkaisuja ja huolenpitoa, sekä mahdollisuuden laajempaan konsultointiin ja ulkoistamisratkaisuihin. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset joka kerta”, Minna ja Kirsi toteavat.