Ennakkoperintätiedote 2021 ja tilinpäätösten muistilista sekä suositukset koronan suhteen

Ennakkoperintätiedote 2021

Olemme jälleen päivittäneet suositun ennakkoperintätiedotteemme! Tiedotteesta löydät helposti mm. km-korvausten ja päivärahojen uusimmat arvot sekä tärkeimmät luontoisedut ja palkkaan liittyvät lakisääteiset kustannukset!

Ennakkoperintä_2021

Vuodenvaihteen tilinpäätökset

Suurimmalla osalla yrityksistä on tilinpäätöshetki vuodenvaihteessa. Toimitathan hyvissä ajoin kaikki vuodelle 2020 kuuluvat aineistot, jotta pystymme tekemään tilinpäätökset ja veroilmoitukset määrätyissä ajoissa kuntoon. 

Muistilistaksi mm.
     – inventaariluettelo
     – matka-ja kululaskut
     – arvopapereiden  omaisuusluettelo
     – saldovahvistukset
     – vastuut ja vakuudet
     – puuttuvat kuitit tai selvitys
     – mahdolliset vuosiostohyvitykset
     – laskelmat mahdollista koulutusvähennystä varten 

Suositukset koronan suhteen

Meille kaikille on ensisijaisen tärkeätä turvata meidän jokaisen terveys ja mahdollisimman vähäinen koronaviruksen leviäminen. Flunssa/influenssakausi korostaa turvallisia toimintatapoja. 

Tällä hetkellä suosimme asiakaspalavereiden pitämistä Teams palavereiden muodossa.

Mikäli asiakaspalaverit halutaan kuitenkin pitää kasvotusten, suosimme kasvomaskien käyttöä.

Asiakasaineistot voit toimittaa toimistollemme kuten ennenkin, mutta pyrimme noudattamaan myös näiden osalta turvavälejä.

Henkilökunnallemme olemme mahdollistaneet etätyömahdollisuuden ja meillä on hyvät työvälineet ja mahdollisuudet asiakastöiden tekemiseen myös etänä.

Sähköisen taloushallinnon merkitys korostuu tässä ajassa

Procountor sähköinen taloushallinto toimii ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjelma mahdollistaa asioiden hoitamisen esimerkiksi etätyönä. Ohjelman kautta pystyt tekemään myyntilaskut ja vastaanottamaan ostolaskut sähköisesti. Verkkolaskulaki, mikä koskee yrityksiä 1.4.2020 alkaen mahdollistaa vaatimaan kaikki ostolaskut verkkolaskuina.

Kysy lisää, niin kerromme ja opastamme, mitä tämä tarkoittaa juuri sinun/teidän yrityksellenne!

Tutustu 
referensseihimme »

Kokonaisvaltainen osaaminen, asiantuntijuus ja henkilökohtainen palvelu ovat luoneet vankan pohjan yrityksemme menestykselle. Sen vuoksi meillä onkin suuri joukko arvostettuja yrityksiä asiakkainamme. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin »