Paikallista yhteistyötä Satakunnan rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusyritysten kanssa

Me Porissa ja Raumalla toimiva tilitoimisto 1.Accounting sekä ohjelmistotoimittaja Admicom aloitimme yhteistyön auttaaksemme entistä paremmin Satakunnan rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusyrityksiä. Yhdessä pystymme aidosti tehostamaan yrittäjän arkea ja tarjoamaan samassa paketissa paikallista sekä toimialan tuntevaa tilitoimisto- ja ohjelmistopalvelua.
 

Oletko toivonut paikallista ja kustannustehokasta tapaa yrityksesi pyörittämiseen?

Tässä se on!

 

Meillä kummallakin on vuosien kokemus rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusyritysten auttamisesta. 1.Accountingin tilitoimistopalvelut yhdistettynä Adminet Lite -ohjelmistoon on alan yrittäjälle kustannustehokas ja toimialakohtainen paketti, jonka avulla asiakkaamme saavat mm. näitä hyötyjä:
 

1. YRITYSTOIMINNAN TEHOSTUMINEN Adminet Lite yhdistää toimiston, taloushallinnon ja työmaan rutiinit saumattomasti yhteen. Aikaa ja rahaa säästyy, kun ohjelmisto hoitaa toimiston rutiinitöitä yrittäjän puolesta. Esimerkiksi maksumuistutukset lähtevät puolestasi ajallaan

2. LASKUTUKSEN HELPPOUS Laskujen koostamiseen ja lähettämiseen vaadittava käsin tehtävä työ vähenee huomattavasti, joten laskutus on helppoa ja nopeaa. Adminet Lite myös varmistaa, ettei mitään jää laskuttamatta.

3. KUSTANNUSTEN SEURAAMINEN REAALIAJASSA

Pilvipalveluna toimivassa Adminet Litessä tieto on aina ajantasaista laitteesta ja sijainnista riippumatta. Yrittäjällä on aina reaaliaikainen tieto työmaista ja yrityksen taloudesta.

Olisivatko nämä hyödyt sinulle avuksi? Jutellaan lisää!

 
Ole meihin yhteydessä, niin voimme katsoa yhdessä miten 1.Accountingin ja Adminet Liten yhteistyö voisi auttaa teitä käytännössä. Yhteistyöterveisin

1.Accounting


Tutustu 
referensseihimme »

Kokonaisvaltainen osaaminen, asiantuntijuus ja henkilökohtainen palvelu ovat luoneet vankan pohjan yrityksemme menestykselle. Sen vuoksi meillä onkin suuri joukko arvostettuja yrityksiä asiakkainamme. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin »