Tilitoimisto Minna Lehtonen osaksi 1.Accountingia 1.8.2018.

1. Accounting on kasvattanut liiketoimintaansa ostamalla kesäkuun lopussa Raumalla vuodesta 2002 toimineen Tilitoimisto Minna Lehtosen. Samalla on huikeaa todeta, kuinka olemme pystyneet nousemaan suurimmaksi, satakuntalaisessa omistuksessa olevaksi tilitoimistoksi. Meitä on Porissa ja Raumalla yhteensä 30 taloushallinnon ammattilaista kirjanpidon, palkkahallinnon ja konsultoinnin parissa.

Rauman toimipisteelle uusi vetäjä

Elokuun alussa voimaan tulevan liiketoimintakaupan myötä Minna Lehtonen aloittaa 1. Accountingin Rauman toimintojen vetäjänä. Hänen tilitoimistonsa aikaisempi, vakiintunut asiakaskunta siirtyy samalla yrityksemme asiakkaiksi. 1.Accountingin vahva digitaalinen osaaminen on nyt myös Minna Lehtosen asiakkaiden käytettävissä. Minnan rooli Rauman toimipisteen vetovastuussa on opastaa ja optimoida asiakasyritysten taloushallinnon prosesseja.  

”On hienoa todeta, kuinka vahvasti koemme Minna Lehtosen ja hänen meille mukanaan tuoman tiimin laatu- ja palvelukulttuurin vastaavan omaamme. Olemme pitkään hakeneet vahvistusta Rauman pisteeseen ja kauppa mahdollisti luotettavien ammattilaisten rekrytoinnin osaksi asiantuntijajoukkoamme. Nyt vielä annamme pienen digipesun heille”, kertoo Kirsi Juusela, toinen 1.Accountingin perustaja-omistajista.
 
Syksyllä koko 1.Accountingin Rauman tiimi muuttaa uusiin isompiin tiloihin, nähdään viimeistään siellä!

Tutustu 
referensseihimme »

Kokonaisvaltainen osaaminen, asiantuntijuus ja henkilökohtainen palvelu ovat luoneet vankan pohjan yrityksemme menestykselle. Sen vuoksi meillä onkin suuri joukko arvostettuja yrityksiä asiakkainamme. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin »