Etätyöstä uutta potkua

Sähköiset palvelut mullistavat etätyön mahdollisuudet

Työskentelisitkö sinäkin mielellään osan ajasta ulkomailla, matkustaen, mökiltä tai asiakkaan tiloissa? Työskentelisitkö mieluiten ilman kuittirumbaa ja tositemappeja? Jos vastasit kyllä, sähköinen taloushallinto eli taloushallinnon ohjelmistojen käyttäminen pilvipalveluna on Sinua varten!

Etätyöllä parempiin tuloksiin

Työterveyslaitoksen mukaan etätyö sopisi ainakin miljoonalle suomalaiselle. Etätyö lisää työelämän joustavuutta antaen mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön. Työterveyslaitoksen erikoistutkija Seppo Tuomivaaran mukaan etätyö kasvattaa työhyvinvoinnin ohella tutkitusti myös tuottavuutta. Kun työn tekemisen mielekkyys lisääntyy, työntekijät on motivoituneempia ja tehokkaampia ja näin ollen saavuttavat parempia tuloksia.

Sähköisen palvelun avulla et ole paikkariippuvainen

Sähköiseen taloushallintoon siirryttäessä lähes kaikki, mikä ennen oli paperilla, siirtyy sähköisenä pilvipalveluun. Tällöin sekä asiakasyritys, että tilitoimisto näkevät samat tiedot internetin kautta. Tieto on kaikkien ulottuvilla, paikasta riippumatta.Sähköisen taloushallinnon pääperiaatteisiin kuuluu, että laskut ja tositteet kirjautuvat järjestelmään jo asiakkaan luodessa ne. Kun arkistointi tapahtuu pilvipalvelussa, tällöin esimerkiksi asiakasyrityksen edustaja skannaa sekä lähettää järjestelmään matkalaskujen liitteet ja kuitin saman tien sen saadessaan. Näin säästyy myös aikaa, sillä kirjanpitäjän toimintakaan ei enää ole fyysisesti riippuvainen asiakkaan toimittamista tositteista, vaan paperisia tositteita toimitetaan ainoastaan erikoistapauksissa.

Helppoa, tehokasta ja edullista

Kuulostaa yksinkertaiselta ja tehokkaalta? Kyllä, yrityksen laskuja voi nyt maksaa vaikka mökin terassilla ja kuittiralli hoituu kätevästi älypuhelimella. Lisäksi yrityksen taloudellisen tilanteen voi tarkistaa reaaliajassa, kunhan nettiyhteys vain toimii.

Miksi et siis sinäkin siirtyisi kauttamme sähköiseen taloushallintoon? Sen käyttö on paitsi helppoa, myös kustannustehokasta. Kerromme mielellämme lisää sähköisen taloushallinnon järjestelmistä ja palveluista. Ota meihin yhteyttä!

 

Tutustu 
referensseihimme »

Kokonaisvaltainen osaaminen, asiantuntijuus ja henkilökohtainen palvelu ovat luoneet vankan pohjan yrityksemme menestykselle. Sen vuoksi meillä onkin suuri joukko arvostettuja yrityksiä asiakkainamme. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin »