Uusia tuulia Raumalle

Avasimme toimiston Raumalle

1.Accountingin laadukas taloushallintopalvelu on saanut arvostusta ja suurta kysyntää, minkä vuoksi olemme avanneet uuden toimipisteen Raumalle. 

Tilitoimistoalan digitalisoituminen ja sähköiset taloushallintoratkaisut ovat tehostaneet tilitoimistojen prosesseja. Kirjanpito tuotetaan pitkälti osana arjen toimintaprosesseja ollen näin täysin reaaliaikaista. Sähköisen taloushallinnon raportointi on nopeaa ja kirjanpitotyön luonne on muuttumassa asiantuntijapalveluksi. Tästä meillä on lähes 10 vuoden kokemus ja tätä kokemusta olemme tuomassa myös Raumalle. 

Haluamme tarjota Sinulle parhaan ja laadukkaimman palvelukokonaisuuden sekä henkilökohtaisesti että sähköisesti. Rauman toimistossa Sinua palvellaan osoitteessa Tarvonsaarenpuisto 4. Toimistomme on avoinna tiistaista perjantaihin klo 9-16. Tervetuloa!

 

Tutustu 
referensseihimme »

Kokonaisvaltainen osaaminen, asiantuntijuus ja henkilökohtainen palvelu ovat luoneet vankan pohjan yrityksemme menestykselle. Sen vuoksi meillä onkin suuri joukko arvostettuja yrityksiä asiakkainamme. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin »